Átigazolási hírek

Marca: Bayern álomszerződés Odegaardnak

A futball történelmének legjobban megfizetett fiatal játékosa lehet a norvég.

Martin Odegaard

A Marca szerint a Bayern egy 5 éves szerződést kínál Odegaardnak, amelynek értelmében a kezdőfizetés 1 milliótól az évek során egészen 2,5 millió euróig emelkedne. Ezzel a spanyol lap szerint a futball történelmének legjobban megfizetett fiatal játékosa lenne a norvég tehetség. A Real érzelmű lap azt írja, a madridiak nem kívánnak belépni ebbe a licitháborúba, de más klub ajánlata sem közelíti meg a müncheniekét.

Rummenigge elmondása szerint csak pár hét múlva lesz döntés a játékos ügyében. Ez természetesen bármelyik pillanatban megváltozhat, ugyanis minden Odegaard elhatározásain múlik. A Bildben leírtak alapján egészen január végéig várnunk kell a játékos által meghozott végleges ítéletre.

A 16 éves szupertehetség édesapja egy kérdésre válaszolva elmondta, lehetséges, hogy a Bayern mellett döntenek, de jelenleg még valóban nem tudja, hogy fia mely csapatban fogja folytatja pályafutását. Hans Erik Odegaard korábbi elmondása szerint nem a pénz az lesz az elsődleges szempont a választás során, hanem fia sportszakmai fejlődése.

Odegaard a napokban a Liverpool, a Bayern és az Arsenal edzéseit is meglátogatta, de pletykák szerint hamarosan a Barcelonában is kipróbálja magát.

Az üggyel kapcsolatos korábbi cikkek ITT.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top