Egyéb

Lahm: Egyáltalán nem tudunk rosszul játszani

Philipp Lahm a Bayern bokatörést szenvedett játékosa a Sky csatorna Audi Star Talk műsorának vendége volt.

Lahm

A legerősebb pozíciójáról: Azt hiszem, hogy a tizenegy éves profi pályafutásom alatt bebizonyítottam, hogy bármely poszton topszinten tudok teljesíteni. Soha nem volt problémám két poszt között váltani, mert minden pozícióban megleltem a saját örömöm. Szupernek tartom az eddigi karrieremet!

A Bayern dominanciájáról: Nem csak rajtunk múlik, a többiek is tudnak nyolc pontot gyűjteni. Csak hét pont előnyünk van a Wolfsburggal szemben, az ügynek még nincs vége. Megtudom érteni, hogy páran azt kívánják, hogy az FC Bayern vereséget szenvedjen, de ezt a szívességet nem tesszük meg a nemzetnek.

Uli Hoeneß visszatéréséről: Nagyon nagyon szép, hogy visszatér. Hiányoljuk a beszélgetéseket vele. Ő egy nyílt beszélgető partner, nagyon örülök neki! Ezt a klubot ő tette naggyá. Rengeteg tapasztalata van, úgy gondolom, hogy sokat fog tenni az utánpótlásrészlegünben.

Pep Guardioláról: Az edzőnk taktikailag szenzációs, ezt mindenki látja azon, ahogyan futballozunk. Nem volt az elmúlt időszakban egy olyan szakasz, amelyben nem domináltunk minden mérkőzést. A játékban olyan nagy a dominanciánk, hogy nincsenek már rossz mérkőzéseink. Az az ember érzése, hogy egyáltalán nem tudunk rosszul játszani. Sok rendszerben vagyunk képesek teljesíteni, ezt nem minden edző tudja biztosítani.

Az Aranylabda-választásról: Azt hiszem Manuelnek jó esélyei vannak. Nem lesz könnyű, mert Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája győzelemmel és a rengeteg góljával egy szuper éven van túl. Messi is egy nagyon jó évet játszott, de Manunak mindene megvolt. Úgy gondolom, hogy Manuel és Ronaldo között fog eldőlni.

Jogi Löwről: Ha valaki Világbajnok lesz, az Év legjobb edzőjének is kell lennie. Számomra nem jöhet más szóba.

Az edzősködésről: Most még nem tudom elképzelni, de soha nem mondom, hogy soha. Előszöris, még van egy három és fél éves szerződésem a Bayernnel.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top