Egyéb

Karácsonyi ünnepélyen vett részt a klub

Időhiány miatt vasárnap délután lett megrendezve a szokásos összejövetel.

dvb

Képgaléria a képre kattintva nyílik meg.

Jópár nap hátravan még Karácsonyig, de a Bayern München játékosainak illetve egyéb funkcionáriusainak ebben az időszakban nem sok lehetőségük lett volna csapatként is kiélvezni ezt a szép ünnepet. Épp ezért vasárnap, a Leverkusen elleni győzelem után jött össze a társaság a Bayern München szakácsának éttermében, a Schubecks teatroban.

A Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge egy tíz perces beszédben köszönte meg és gratulált a játékosoknak valamint az edzőknek a Bundesliga és DFB-kupagyőzelemért illetve a német válogatottaknak a Világbajnokság megnyeréséért. „Általában hagyomány, hogy a nagy világesemények után problémák adódnak. Sokan idén is ezt várták, de szerencsére másképp alakult. Ahogy a csapat jelenleg teljesít, ahogy az edzők dolgoznak, az hihetetlen.”

Röviddel 14 óra előtt érkeztek a játékosok, természetesen a családjukkal karöltve. Alfons Schuhbeck világhírű szakács és csapata gondoskodott a karácsonyi hangulatért. A színpadon többek között egy léggömbművész mutathatta meg tudását. Számos Bayern sztár gyermekének biztosított volt egy külön büfé valamint egy játszótér is.



Daniel van Buyten is ellátogatott az eseményre. Rummenigge még egyszer nyomatékosította köszönetét a belga számára, aki nyolc év Bayernben eltöltött időszakot követően nyáron befejezte pályafutását. „Emelem a kalapomat a Bayernben mutatott teljesítményed előtt.” – mondta Kalle, aki bejelentette azt is, hogy Van Buytent a szerdai BL meccs előtt hivatalosan is elbúcsúztatják az Allianz Arénában.

Rummenigge a szombati meccsről is mondott pár szót: „Jó futballmeccs volt. A csapatunk megérdemelten távozhatott a pályáról. A csapat kvalitásai és akarata mindannyiunkat lenyűgözött. Az elmúlt három, négy év egy hihetetlen élmény volt.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top