Bundesliga

Pep: Minden játékosomban megbízom

A Bayern mestere a Hertha elleni idegenbeli mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

pepher

A hangulat jó. Kikaptunk, de nagyon büszke vagyok a csapatomra. Jól játszottunk, de hibákat is vétettünk.

A Hertha egy nagyon agresszív csapat, Kalou pedig egy nagyon jó csatár. Jos Luhukay már régóta van ott a Berlin kispadján, jól ismeri a csapatot. Az utolsó mérkőzéseinket nagyon komolyan kell vennünk.

Sok sérült játékosunk van, nem tudunk annyira rotálni. A keret nagyon jó, nem gondolkozom a téli átigazolásokon.

A Bundesliga nem unalmas. Jó csapatunk van, de sokat kell harcolnunk, hogy mérkőzéseket nyerjünk. Többet kell futnunk és többet kell beleadnunk. A győzelem nem egyszerű. Még fejlődhetünk. Vannak dolgok, amikben fejlődnünk kell.

Minden játékosomban megbízom. Több középpályást akartam a Manchester City ellen, ezért ült Götze és Müller a padon. Nagy nyomást gyakoroltunk az ellenfélre és sokat birtokoltuk a labdát. Ezt holnap, a Hertha ellen is tesztelni fogjuk.

Mitchell Weiser egy szuper srác. Természetesen még időre van szüksége, hogy a Bundesligában játszhasson.

Ha Juan Bernat megsérül, gondban leszünk. Háromnaponta vannak mérkőzéseink, a regeneráció jelenleg nagyon fontos.

A csapatban talán most uralkodik a legjobb hangulat, amióta itt vagyok.

Mindig az ötlet a legfontosabb, nem a játékrendszer. Támadni, sok labdabirtoklással játszani, a mérkőzést meghatározni. A játékrendszer mindegy. Úgy gondolom a játékosaim képesek végrehajtani az átállásokat. Mindenannyian jártak iskolába, okos játékosok. Mindig tudják mit akarok.

A kommunikációm Hojbjerggel és Shaqirival jó, ismerem a véleményüket, de ezeket csak az újságokból tudtam meg, engem nem kerestek fel. Matthiasszal kell beszélniük. Nyitott vagyok egy megoldásra, csakúgy mint a klub. Az ügynök Matthiasszal beszél, nem pedig velem.

Már régóta, minden évben téma az Aranylabda. Az FC Bayern játékosai természetesen megérdemelnék ezt a címet. Minden játékos, aki jelölve lett, hihetetlen képességgel rendelkezik. Cristiano és Messi mindig ott van. A világ láthatta, mit mutattak fel a német játékosok Brazíliában.

A barcelonai és a müncheni edzősködés szinte ugyanaz a feladat, de itt sokkal nyugodtabb, mint Spanyolországban. Ott vannak olyan rádiócsatornák, amelyek teljes műsoridőben csak a futballal foglalkoznak. Itt viszont van téli szünet is, ami jó a játékosoknak, a szurkolóknak, a klubnak. Mindkét csapat óriási, mindegyiküknek mindig győzni kell. Győzni és győzni.

A pénzügyi eszközök jót tesznek a klubnak, a stabilitás büszkévé teszi a szurkolókat. Úgy gondolom, hogy a keret nagyon nagyon jó, ezért a jövőben nincs szükségünk sok játékos megszerzésére.

Át kell vennünk a gólvonal-technológiát, ha ez kevesebb hibát eredményez. Minél igazságosabb a játék, annál jobb.

To Top