Egyéb

Ribéry: Nagyon sajnálom Philippet

Lahm a keddi edzésen bokatörést szenvedett, akár öt hónapot is kihagyhat.

Franck Ribéry a Bildnek Lahm elveszítéséről: „Fájt nekem őt a pályán feküdni látni, nagyon szomorú vagyok. A Bayern minden játékosa és munkatársa nagyon sajnálja őt, egy nagyon fontos játékost veszítettünk el. Mindig jól játszott, mindig topfitt volt, mindig is egy jó kapitány volt. Hihetetlen jelenléte volt mind a pályán, mind az öltözőben. Ez nagyon hiányzik most nekünk. Egy nagyon fontos játékost veszítettünk el.”

A sérüléséből nemrég visszatért Franck jó tanácsokkal is ellátta a hosszú kihagyást eddig csak külső szemlélőként ismerő Philippet: „Nyugodtnak kell maradnia, valahogy felemelt fejjel kell viselkednie, még ha ez nem is egyszerű. A családja támogatására van szüksége. És a miénkre is. Mi is a családja vagyunk és ott segítünk neki, ahol csak tudunk. Itt vagyunk Philippnek.”

Ezzel tovább folytatódott a Bayern idei sérülési hulláma. „Ilyen évet még soha nem éltem meg. Ennyi pechet!” – szólt a témához a francia. Pechet jelent az is, hogy Lahmot nem sokkal az edzés vége előtt érte a baleset, aki ráadásul senkivel nem ütközött a szerencsétlen mozdulat során.

Bernd Kabelka sportorvosi szakértő a Bildnek elmondta, akár öt hónapot is kihagyhat a 2014-es VB győztes Németország és a Bayern München csapatkapitánya.

To Top