Átigazolási hírek

Hojbjerg: A Bayern kerete nagyon jó

Távozni, egyben fejlődni szeretne a fiatal dán tehetség, aki a Kickernek fejtette ki véleményét.

Pierre Emile Hojbjerg a Bayern München 19 éves középpályása korábban még nem látta szükségesnek a fejlődése szempontjából lényeges kölcsönszerződést ahhoz, hogy sikeres áttörést és rendszeres játéklehetőséget ünnepelhessen jelenlegi klubjában.

Azóta a Bayern rendkívül mély kerettel bővült, Hojbjerg pedig bemutatkozott a dán nemzeti tizenegyben is, Morten Olsen szövetségi kapitány kezdeményezésére pedig Pierre belátta, távoznia kell az állandó játékpercekért. Ügynöke és a Bayern a téli szünet előtt le is fixált egy időpontot a tárgyalásokra.

Hojbjerg ezúttal a Kickernek szólalt meg: „Azt hiszem itt az idő, hogy új útra lépjek. Itt mindent megtanultam, a Bayern a legjobb iskola ami csak adódhat, de készen állok megtenni a következő lépést. Végre el akarok indulni. A Bayern kerete nagyon jó, talán nem ez a jó időpont, hogy itt tudjam járni az utamat.”

A Kicker információi szerint a Hannover, az Augsburg és a Mönchengladbach is érdeklődik a játékos iránt, akit 2016-ig köt szerződés a Bayern Münchenhez.

To Top