Átigazolási hírek

Tielemanst figyeli a Bayern?

A bajorok intenzíven fürkészik az Anderlecht találkozóit.

TielemansCov

A Bayern München megfigyelői az Anderlecht idei Bajnokok Ligája és bajnoki mérkőzéseinek nagy részét a helyszínen tekintették meg. A németek legutóbb a Lokeren elleni találkozón vették szemügyre a belga klub játékosait. Hogy konkrétan kit vagy kiket szemrevételezhetnek a bajor felderítők biztosan nem tudni, de korábbi pletykák szerint az Anderlecht 17 éves szupertehetségének, Youri Tielemans fejlődésének nyomon követése a legvalószínűbb.

Az U21-es belga válogatottat számos klub figyeli, erről a belga La Derniere Heure lap számolt be korábban. A lista: Manchester United, Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Southampton, Stoke, West Ham, Newcastle, Juventus, Fiorentina, Lille, Barcelona, Sevilla, Bayern München, Leverkusen, Wolfsburg, Köln, Stuttgart, Twente.

Tielemans szerződése 2016-ban jár le, tehát az Anderlechtnek 2015 nyarán kell értékesítenie a játékost, amennyiben nem sikerül szerződéshosszabbítást elérni. A hírek szerint a topkluboknak van a legnagyobb esélyük a technikás középpályás megszerzésére. Pletykák alapján a legkonkrétabb megkeresés a Liverpool csapatától érkezett, míg Jürgen Klopp a nyilvánosság előtt dicsérte a BVB ellen is tündöklő fiatalt.

Tielemans VS BVB:

To Top