Átigazolási hírek

Pletyka: Kuszczak a Bayernben?

Német és angol lap is a Manchester United egykori hálóőrét hozta szóba a bajorokkal.

kuszczak

A Bayern München nyáron több kapusnál is bepróbálkozott, hogy minőségben és mennyiségben is megerősítse a Neuer mögötti pozíciót. Megerősített hírek szerint először Mattia Perint, a Genoa kapusát, majd később Keylor Navast a Levante egykori és a Real Madrid jelenlegi játékosát szerették volna leigazolni a bajorok Pep Guardiola külön kérésére.

A választás végül a tapasztalt Pepe Reinára esett, akit a Liverpool együttesétől sikerült aprópénzért elcsábítani. Tom Starke jövője egy ideig bizonytalanná vált, ám a klub a biztonság kedvéért nem volt hajlandó megválni a nyár végén távozni szándékozó 33 éves hálóőrtől.

Ekkor még nem sokan gondolhatták, hogy a Bayernnek az idény során bármikor is kapusproblémái lesznek, de Pepe Reina és Tom Starke jelenleg is tartó sérülései miatt a 19 éves Leopold Zingerlének kell a Neuer mögötti vésztartalék szerepét betöltenie.

Pár nappal ezelőtt a német Die Welt és most az angol Daily Mail is megírta, a Bayern stabilizálni szeretné a kapusposztját egy szerződés nélküli játékos, konkrétan Tomasz Kuszczak leigazolásával. Mivel a lengyel portásnak nincs klubja, év közben bármikor ingyenesen megszerezhető.

Pepe Reina visszatérése körülbelül 2-3 hétre tehető, így minden bizonnyal nem lesz szükség a Herthát és a Manchester Unitedot is megjáró játékos leigazolására.

To Top