Vezetőség és stáb

KHR: Minden rendben lesz

Sammer szerződéshosszabbítása egyre közelebbi kilátásban.

bayern-boss-karl-heinz-rummenigge-spuckt-grosse-toene-sammer-grinst-sich-eins-

Matthias Sammer szerződése 2015 nyarán jár le a Rekordbajnoknál, további jövőjével illetve utódjával kapcsolatban több pletyka is napvilágot látott. A Bayern sportigazgatója természetesen maradni akar jelenlegi pozíciójában, ezt egy korábbi nyilatkozatában már kifejtette: „Érzelmileg egyre inkább kötődöm a klubhoz, készen állok hosszabbítani. Ha a Bayern azt szeretné, hogy sokáig ebben a pozícióban maradjak, akkor szívesen maradok.”

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern vezérigazgatója most a Hannoverschen Allgemeinen Zeitung pénteki számában nyugtatta meg Sammer munkásságának csodálóit: „Egyáltalán nincs probléma. A késői szerződéshosszabbítások a Bayernnél szinte már hagyományosak. Én magam két hónappal a lejáratot megelőzően hosszabbítottam meg a szerződésem. Egy időpontban már megegyeztünk, ezt követően minden rendben lesz.”

A Sport Bild korábbi híre szerint Sammer szerződéshosszabbítását a november 28-ai éves közgyűlésen jelenthetik be hivatalosan, az aranylabdás védő 2017-ig vagy 2018-igszóló szerződést írhat alá a Bayern Münchennel.

To Top