Átigazolási hírek

Kalle: Reus? Megbeszéljük

Karl-Heinz Rummeniggét a római út előtt kérdezték Marco Reus esetleges Münchenbe igazolásáról.

gotzeus„Nyíltan és őszintén mondom, a klubon belül mindent nyugodtan meg fogunk beszélni, majd meghozzuk a döntést. De végül a játékosnak kell a végső döntést meghoznia. A kivásárlási záradék ismert, ehhez egyáltalán nem szeretnék többet hozzászólni.” – nyilatkozta Rummenigge

A Bayern korábban szintén a kivásárlási záradéknak köszönhetően szerezte meg Mario Götzét 37 millió euróért, Robert Lewandowski szerződése lejártával pedig ingyen érkezett. Rummenigge korábbi port kavart nyilatkozatai alapján Marco Reus kivásárlási záradéka 25 millió euró, amelyet az európai élklubok könnyedén kifizetnének – a dortmundi vezetőség ezért már az idény eleje óta egy új, záradék nélküli, több pénzt ígérő szerződést ajánlana a VB-ről lemaradó játékosnak – egyelőre sikertelenül.

Mario Götze a napokban elmondta, szívesen látná egykori csapattársát a Bayern München színeiben. Reus döntésében szerepet vállalhat a BVB eddigi kritikán aluli teljesítménye, valamint a további német válogatott csapattársak jelenléte is.

To Top