Egyéb

Götze örülne Reus érkezésének

A Bayern jelenlegi gólcsászára egy filmben is szerepet vállalhat.

moviA Sky csatorna Audi Star Talk műsorának aktuális vendége Mario Götze volt, akit egy videóüzenetben kért fel a német Matthias Schweighöfer, hogy vállaljon szerepet a következő filmjében: A VB döntő egyetlen gólszerzőjének labda nélkül, csak szövegesen – és félig meztelenül kellene szerepet vállalnia. Götze a műsorban azonnal érdeklődve válaszolt: „Matthias, szöveg és labda nélkül elfogadom a felkérésedet. Még karácsony előtt küldd el a forgatókönyvet, akkor lesz időm.”

A műsorban természetesen más témákat is érintett:

A VB-t eldöntő góljáról: Nem tudod felfogni, ha minden játékos feléd fut, nem tudod igazán realizálni. Csodálatos volt. Egy nagyon különleges pillanat.

Marco Reus esetleges Münchenbe igazolásáról: Nagyon jól megértjük egymást Marcoval. Ez az ő döntése, neki kell tudnia. De nagyon örülnék, ha jönne.

A Bayernbe igazolásáról: Ez az én életem és az én döntésem. Kaptam tanácsokat, de a végső döntést az életemről mindig egymagam hozom meg. Sokáig törtem a fejem róla. Egy nagyon nagyon fontos döntés volt számomra.

A gyermekkori Bayernes ágyneműjéről: Igen, ez igaz. Ráadásul volt egy Zé Robertos mezem is. Ha Memmingenben születtél, hamar Münchenbe kerülhetsz, tehát ez a kötődés mindenképp jelen van.

To Top