Átigazolási hírek

Özil a Bayernbe igazol?

Az angol sajtó szerint igen, a német szerint nem.

A formahanyatlást és egy viszonylag súlyos sérülést átélő Mesut Özil szerepével nem elégedettek az Arsenal szurkolói. Az angolok klubrekordot jelentő 50 millió euróért vásárolták meg a játékmestert a Real Madrid csapatából. A fegyelmezetlen védekezése és nem motivált játékstílusa miatt egyre több kritika éri a világbajnok játékost, így a pletykák sem maradnak el, az angol sajtó már hetek óta a Bayernnel hozza összeköttetésbe az elmúlt meccseken szélsőként bevetett középső középpályást. Nem történt ez másképp most sem:

Az irreleváns pletykáiról elhíresült Daily Mail szerint a Bayern már a téli átigazolási szezonban lecsapna Özilre 38-40 millió euró körüli összegért. A jelenleg térdsérüléssel bajlódó játékos pótlására Khedirát szánták az ágyúsok. A szintén a „hiteles” információiról elhíresült Daily Express szerint Arsene Wenger Julian Draxlert is szívesen megszerezné. A Schalke fiatal középpályása korábbi feltételezések szerint 2015 nyarán a Bayern Münchenhez csatlakozhat.

A Bild szerint az Özil-Bayern pletykáknak nincsenek valóságalapjai.

Özil hétfő este twitteren üzent az őt támogató szurkolóknak:

Köszönöm a sérülésemet követő támogatásotokat. Amint lehet, visszatérek a pályára hogy segítsem az Arsenalt. Most és a jövőben #MiaSanArsenal

To Top