Egyéb

Müller: „Kramer Gerdnek szólított.”

Philipp Lahm, Manuel Neuer és Thomas Müller a ZDF-ben részleteket árultak el arról, hogy a VB döntőben agyrázódást szenvedett Christoph Kramer milyen mondatokat intézett hozzájuk a lecseréléséig.

kramer.jpg

Lahm: „Örülök, hogy máig nem mindenre derült fény. Tulajdonképpen az egész azzal kezdődött, hogy a kapitányi szalagot leakarta tépni rólam.”
Müller: „Megdöbbentő volt. Mindig Gerdnek szólított.”
Neuer: „Valamikor odajött hozzám: „Hé Manu, engedj be a kapuba.”

„Amikor a játékvezetővel mezt akart cserélni, úgy gondoltam: Ebből elég!” – folytatta Lahm, majd hozzátette Müller: „Ki tudja mi mindent csinált volna még, talán még a játékvezető nadrágját is lehúzta volna.”

A stúdióban jelenlévő Kramer széles mosollyal reagált: „Amire most fény derült, azért bocsánatot kell kérnem.”

A VB döntő olasz játékvezetője Nicola Rizzoli is röviden elmesélte, hogy a Garayval ütközött Kramer mit kérdezett tőle: „Spori, ez a döntő?” Azt hittem viccel, majd megismételte: „Tudnom kell, hogy ez valóban a döntő-e.” Erre igennel válaszoltam, majd azt mondta: „Köszönöm, fontos volt, hogy tudjam.”

Kramer korábban elmondta hogy a 17. percben kapott ütés és a 32. percben való lecserélése közötti időre nem emékszik: „Még mindig bennem él a remény, hogy pár kép beugrik, de egyelőre semmi sem jött elő.”

Az agyrázkódást eredményező mozdulatsor:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top