Egyéb

Robben: „Mindent köszönök a Bayernnek.”

Arjen Robben öt évvel ezelőtt csatlakozott a Bayern Münchenhez, állítása szerint ez volt karrierje legjobb lépése.

Vajon a pályafutását is Münchenben kívánja befejezni? „Ez egy egész egyszerű és világos igen! Tovább nem kell magyaráznom.” – nyilatkozta a 30 éves világklasszis a Münchener Merkurnak.

„Szép időszakom volt a Chelsea és a Real Madrid csapatánál is, de az abszolút csúcsot itt értem el. Mindent meg kell köszönnöm az FC Bayernnek. Ez egy tökéletes lépés volt a komplett karrierem számára.”

Robben nem gondolkodik a váltáson. „Még három évig szerződés köt ide, és mindaddig, amíg minden jól működik, megyek tovább. Szép cél lenne ennél a nagy klubnál befejezni, ez nem mindenki számára lehetséges. Hova máshova kellene mennem?”

Az új szezon céljaként a BL serleget tűzte ki a csapattal. „A célunk mindig a címek. Nem arrogancia, olyan keretünk van, amely képes megnyerni ezt a sorozatot és ez elől az igény elől nem futunk el.”

A következő világbajnokságon is ott lesz az idein remeklő Robben? „Négy év múlva 34 leszek, egy világbajnokság még lehetséges, a címet még nem nyertem meg. De addig van egy Európa bajnokság is.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top