Átigazolási hírek

Rummenigge: „Padlógázzal a tehetségekért”

Rummenigge a Münchener Merkurnak beszélt a Sinan Kurt és a tehetségkutatás körüli helyzetről.

rummm.jpg

A Bayern München hetek óta próbálja meggyőzni a Borussia Mönchengladbach csapatát, engedje át a távozni kívánó 17 éves Sinan Kurtot a Bayernbe. A bajorok vezetősége nincs kétségbeesve, ha ez idén nem fog megtörténni.

Karl-Heinz Rummenigge: „Max Eberl több pénzt szeretne, mint amit Matthias Sammer és Michael Reschke kínál a játékosért, ez teljesen normális. De: A játékosnak 2015-ig érvényes szerződése van. Én a ‘Gladbach helyében ezt nem hagynám figyelmen kívül.”

„Leadtuk az ajánlatunkat. Reschke és Eberl jó kapcsolatban vannak egymással, meglátjuk sikerül-e megszerezni a játékost. Ha nem, Kurt 2015-ben fog érkezni – ingyen.”

Kalle bejelentette, a Bayern a jövőben is keményen nyomulni fog a legnagyobb tehetségekért: „A Bundesligában a fiatal tehetségekért való harc fellobbant, nekünk pedig padlógázt kell adnunk értük. Tehetségeket kell kinevelnünk itt, akik lehetőséget is kapnának a Bayernben való játékra. Toni Kroosért is egy millió eurót fizettünk, akkoriban jó befektetés volt. Készen állunk a jövőben még több pénzösszeget erre a szakterületre előteremteni.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top