Bundesliga

Carlo: Robben influenzás, Boateng pihen

Az olasz szakvezető a Schalke elleni meccs előtt tájékoztatta a sajtó képviselőit.

A Mainz elleni győzelemről: Minden győzelem fontos, de a Mainz ellen nagyon jól játszottunk. Ezek a pontok természetesen még több önbizalmat nyújtanak számunkra. Holnap megakarjuk erősíteni ezt a teljesítményt.

Sose változtass egy győztes csapaton? Ez igaz. De ebben az esetben fontos egy kis rotáció, hogy motiváljuk a játékosokat és jó szinten tartsuk őket.

Müllerről: Jól játszott, fantasztikusan mozog a labdával, nagyszerű karaktere van. Nagyon jól támadtunk vele a hétvégén.

Jamesről: Még nincs teljesen 100 százalékon, de az állapota egyre jobb és holnap is bevethető lesz. Az ellenfél vonalai között bárhol tud játszani, bal és jobboldalon, illetve középen.

A csapaton belüli konzultánsairól: Remélem, hogy minden játékos jó trénernek számít a játéktéren. Sok játékosunk rendelkezik nagy tapasztalattal, ők segíthetik a csapatot.

A Schalkéról: Domenico Tedesco nagyon jó munkát végez, jól rajtoltak a Bundesligában. Jól szervezett a védelmük és a támadósoruk is. Nehéz lesz ellenük holnap, nehezebb, mint tavaly.




A személyi helyzetről: Boateng hónapok óta nem játszott, azt hiszem most szünetre van szüksége. Robben sem játszhat, influenzás.

Alabáról: Azon dolgozunk, hogy Párizsban játszhasson. Jelenleg egyénileg tréningezik.

A hangulatról: A hangulat normális, az elmúlt hetekben nem játszottunk annyira jól. De az is igaz, hogy hét meccsből hatot megnyertünk. Létre kell hoznunk az egyensúlyt.

Kimmich szerepéről: Nem meglepő, nagyon jól teljesít. Fantasztikus a támadásokban is. Ha támadunk, minden szituációban veszélyes.

? Az öltöző vezetői szerepéről: Manuel Neuer személyében nagyon jó kapitányunk van, Philipp Lahm tanította őt.

A felállásról: Müller és James együtt is tudnak játszani. De a holnapi felállást ma még nem tudom.

Vidalról: Soha nem láttam még mentálisan ilyen rossz állapotban. Fizikailag még vannak problémái, de jó úton halad.

Hamann kritikájáról: Nem az én dolgom ezeket kommentálni. Hamann nyugodt lehet, őt is meghívom a kritikusok partijára, sokan lesznek akik jönnek, tele lesz szakértővel. Állok mindent, azért sem kell aggódni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top