Bundesliga

Ancelotti: Ez egy rangadó lesz

Carlo a Hoffenheim elleni mérkőzést megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

anc

A meccsről: A Hoffenheim elleni meccs nagyon fontos, eddig jó munkát végeztek. Egyértelmű, hogy ez egy rangadó lesz.

Nagelsmannról: Eddig nagyon jól teljesít. Nagyon különös számomra egy ilyen fiatal edzővel találkozni. Ez annyit jelent, hogy nagyon megöregedtem. A legjobbakat kívánom neki. 1987-ben született, az első BL-címemet 1989-ben nyertem. Jó dolog a fiatalok számára, de tudniuk kell, hogy nem könnyű ebben a korban.

A Hoffenheim előkelő helyezéséről: Idáig nagyon jól játszottak, nagyon jól szervezettek, nagy elánnal és magas tempóval játszanak. Fontos, hogy van önbizalmuk. A legjobb állapotunkra lesz szükségünk, a Hoffenheim ellen ugyanis nem egyszerű.

A sérültekről: Ribéry újra a csapattal edz, de csak a következő meccsre áll majd készen. Martínez sem áll rendelkezésre.

A fiatal edzőkről: Minden edzőnek megvan a saját elképzelése, a fiatal edzőknél gyakran hiányzik a tapasztalat. De mindenki a nulláról kezdi. A fiatal edzők koncentráltak és motiváltak. És ez minden edzőnek jót tesz.




A konkurenciáról: Azt hiszem a Leipzig és a Hoffenheim eddig nagyon jól játszottak és megérdemlik a jelenlegi helyezésüket. Elégedettek vagyunk, hogy egészen a tabella tetején állunk, de a Leipzig és a Hoffenheim is nagyon jól teljesít.

Nagelsmannról, aki két éve nemet mondot Ulinak a Bayernre: A legjobbakat remélem neki. És a legjobb a világ legjobb csapatát edzeni. Remélem, hogy a jövőben sikerül ezt elérnie. Talán 10-15 múlva. Jó lenne.

Robbenről: A meccs után nem beszélt velem. Nem volt elégedett, de ez normális. Én sem voltam soha elégedett, amikor régen lecseréltek.

Robben kritikájáról: Egyetértek vele, hogy jobban kell játszanunk. Jó dolog, hogy a játékosok látják, hogy jobban kell játszanunk.

Robben lecseréléséről: Lecseréltem, mert friss játékost akartam felhozni a helyére. Ezenkívül 4-4-2-vel akartam játszatni a csapatot, több beadást akartam.

A játékosok frissességéről: Minden játékos jó állapotban van. A csapat felállítása nem egyszerű. Mindig amikor fél 4-kor játszunk, a hotelban töltjük az éjszakát.

A felállásról: Lehetséges, hogy rotálni fogok.

Badstuberről: Nem fog kezdeni. Jövő héten a második csapattal lép pályára.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top