Bundesliga

Carlo: Akik szerdán nem játszottak, most játszani fognak

Ancelotti a hétvégi, Augsburg elleni idegenbeli bajnoki kapcsán beszélt a sajtótájékoztatón.

A meccsek közötti rövid időtartamról: Azt hiszem a csapat nagyon jól felkészült. Ma csak a kondíciónkon dolgoztunk.

Lewandowskiról és Müllerről: Számomra nem fontos, hogy Lewandowski és Müller gólt lőjönek. Számomra az a fontos, hogy a csapattal jó játékot vonultassanak fel. Természetesen be kell hogy találjanak, de mindenesetre a lényeg az, hogy a csapat szerezzen gólokat.

Az Augsburg elleni második párharcról: Nem indulhatunk ki abból, hogy ez a meccs olyan lesz, mint az első. Az ellenfél nagyon jól védekezett. Holnap támadni akarunk.

A nem bevethető játékosokról: Csak Ribéry és Rafinha nem áll a rendelkezésünkre. Costa játszhat.

Julian Greenről: Nagyon jól játszott, keményen dolgozott, ami nagyon jó volt a csapatunk számára. Ezért elégedettek vagyunk vele. Azért is, mert nagyon profi módon dolgozik.

Az Augsburg játékfelfogásáról: Azt hiszem, hogy az augsburgiak hazai pályán valamelyest másképp lépnek pályára. Mi támadni akarunk, ezért azt hiszem, hogy ők legfőképp újra védekezni fognak, de most kissé másképp.





A felállásról: Azok a játékosok, akik szerdán nem játszottak, holnap játszani fognak.

A vezetőgól megszerzése utáni visszafogottságról: Az elmúlt három meccsen nagyon jól kezdtünk. A második félidőben is kontrollálni akarjuk a játékot. Az intenzitásunk nem volt 100 százalékos.

Müller lehetséges pozícióiról: Müller tud középcsatárként, de a szélen és a középpálya középén is játszani. Ő egy nagyon intelligens játékos, mindig megérti azt a pozíciót, ahol játszania kell.

A támadói pozíciókról: Valamikor tudunk két szélsővel és két középcsatárral is játszani.

A Leipzigről: Nagyon jól kezdték a szezont, jó lendületük van. Megérdemlik a tabellán elfoglalt jelenlegi pozíciójukat. Jelenleg valószínűleg ők jelentik a legnagyobb konkurenciát számunkra.

Badstuberről: Badstuber nagyon elégedett, nagy koncentrációval dolgozik. Azt hiszem, hogy mindenki nagyon örül neki. Ő egy nagyszerű személyiség. Jelenleg újra fitt és remélem, hogy az is marad.

Badstuber játékidejéről: A terv az volt, hogy több mint 10 percet adjunk neki, azonban egy korai becserélésnek nem lett volna értelme. Ezért vártam valamelyest tovább. De megakartam adni neki a lehetőséget, amelyet megérdemelt. A jövőben remélem, hogy lényegesen többet játszhat. Ez nem ajándék volt, mert láttam milyen keményen tréningezik. Megérdemli a játékidőt.

Badstuber és Green ott lesznek-e a csapatban: Ma még lesz egy edzésünk, azután döntöm el, kik lesznek ott a kezdőcsapatban és a tartalékok között.

Mehmet Scholl kritikus hangvételére, amelyet a fiatalokkal kapcsolatban fogalmazott meg: Elégedett vagyok a játékosaimmal. Talán egy kicsit többet kell tenniük. De ők még fiatalok.

A büntető-ranglistáról: Lewandowski lövi a büntetőket. Az elmúlt meccseken Müller sajnos elvétette. De nincs semmi probléma. Aki odaáll,  az el is vétheti. De vannak más opcióink is, például Xabi Alonso, Arjen Robben vagy Arturo Vidal.

Az Augsburg támadásairól: A fejjátékot illetően nagyon erősek, de a kontráknál is oda kell figyelnünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top