Bundesliga

Carlo: Boateng kezdeni, Robben játszani fog

Ancelotti a Hertha elleni rangadót megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

anc

A Hertháról: A berliniek az elmúlt három meccsen nagyon jól játszottak és győztek is. Egy összetett csapattal és egy nagyon jó csapatszellemmel rendelkeznek. Nehéz lesz számunkra holnap, de 100 százalékos teljesítményt kell nyújtanunk.

A személyi helyzetről: Lahm, Alaba és Hummels ma már edzettek, készen állnak holnapra. A felállásról viszont a mérkőzés napján döntök. Azt hiszem az orvosaink és a fizioterapeuták nagyon jó munkát végeztek. Ez egy vírus volt.

Boatengről és Robbenről: Boateng nagyon jól edzett és jó állapotban van, holnap  kezdeni fog. Azt hiszem készen áll. Arjen Robben egyelőre a padon foglal majd helyet, a második félidőben viszont 30-45 percet játszani fog.

Az Allianz Aréna gyepének gyatra állapotáról: A gyep őszintén szólva nem jó, de a klub dolgozik a megoldáson, hogy gyorsan javuljon a helyzete. Sem hátrányunk, sem előnyünk nem származik belőle.

Ismét a Hertháról: A szereplésük tulajdonképpen egy meglepetés, de megnéztem a játékukat. Gyorsan, nagyon dinamikusan és összetetten játszanak. Jó egyéni kvalitásokkal rendelkeznek.





Az Oktoberfestről: Én magam nem látogattam ki vasárnap. A csapat és az edzői stáb csütörtökön megy az Oktoberfestre, pénteken ennek ellenére edzeni fogunk.

A kapusposzt rotációjáról: A kapusoknál más a helyzet. Ha úgy játszunk, mint az Ingolstadt ellen, Neuer sokat tud tenni értünk. Reméljük, hogy a védelmünk a jövőben jobban fog állni a lábán.

A sérültekről: Holger Badstubernek körülbelül még két hétre van szüksége, ezután visszatér. Douglas Costa egy hetet még hiányzik, ezt követően meglátjuk, mikor kezdheti el az egyéni edzéseket.

A Hertha elleni játékról: Nem az egyéni teljesítményekre kell figyelnünk, hanem csapatként kell kifutnunk a pályára. Nagy intenzitással kell játszanunk, labdával és anélkül is.

A védelem belsejéről: Az elgondolás az, hogy ezen a poszton is rotáljuk a játékosokat. Boateng holnap Martínezzel fog kezdeni, Mats Hummels a padon foglal majd helyet. Három fantasztikus belsővédőnk van és játékban akarom őket tartani.

Vidal fejlődéséről és a lehetséges kapitányhelyettesi tisztségéről: A kapitány Philipp Lahm, a helyettese pedig Manuel Neuer. De nem hiszem, hogy Arturonak problémát jelent, hogy nem lesz az övé ez a szerepkör. A mentalitása nagyszerű és boldogan érzi magát itt.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top