Átigazolási hírek

Fordulat De Bruyne ügyében?

Egy belga lap szerint a Bayern megakadályozhatja a Citybe való igazolást.

kdb

A belga Het Laatste Nieuws szerint a Wolfsburg tegnap kora este tudatta a City felelőseivel, hogy a De Bruyne-ért tett 72 milliós ajánlatuk rendben van, ennek ellenére két nap gondolkodási időt igényeltek, hogy átgondolják az átigazolás véglegesítését. Tegnap este viszont a Bayern is bejelentkezett és legalább ugyanolyan jó ajánlattal szolgált a farkasok számára, amelynek értelmében 50 millió euró mellett egy játékost (valószínűleg Rodét vagy Dantét), valamint egy egy éves kölcsönszerződést kínálnának a Wolfsburg számára.





A lap szerint a zöld-fehéreknek tetszik a bajorok ajánlata és eltudják képzelni ennek a variációnak a megvalósítását is. Az elkövetkezendő napokban vagy akár órákban a Cityvel állítólagosan már megegyező De Bruyne véleménye lesz a perdöntő. Ha a Wolfsburg és a Bayern megegyezik, De Bruyne számára két opció lehetséges: a Bayern vagy a City. A leírtak szerint már ezen a hétvégén megszületik a Bayernnel korábban már kokettáló játékos döntése.

Bár pár nappal ezelőtt Rummenigge világosan elmondta, a Bayern számára nem téma a – piacon nem elérhető – játékos, most úgy tűnik mégis az lehet a mégis mozdítható középpályás.

Hozzászólnék

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top